Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjeet

Terveiset, kysymykset ja linkinvaihtopyynnöt ovat enemmän kuin tervetulleita tähän laatikkoon. Myös lyhyitä mainosviestejä saa jättää.

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://vechnost.suntuubi.com/

17.07.2019 18:29
Tervehdys Vechnostin saarelta, linkinvaihtaja!
Pitkään nimellä Blackrose toiminut sivustomme on vihdoin suorittanut mahtipontisen ja suuruuden hullun remonttinsa loppuun, ja on onnistuneesti muuttanut uuteen osoitteeseen http://vechnost.suntuubi.com. Jos haluatte yhä jatkaa linkinvaihtoa, päivittäkää ihmeessä nimi ja osoite! Ilmoitattehan siitä myös vieraskirjassamme, jotta osaamme lisätä linkkinne omille listoillemme.

Erinomaista loppukesää, toivottavasti kuulemme teistä vielä!

Terveisin, Sonya & Harley & muu Vechnostin väki

Nimi: Zare
Kotisivut: http://https://metsaketo.wixsite.com/mysite/

05.05.2019 17:57
Moikka! Epäaktiivisuutenne vuoksi koen parhaaksi katkaista linkinvaihtomme. Ilmoitattehan uusien sivujemme vieraskirjaan, jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa.

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://gaapriel14.suntuubi.com/?cat=1

11.02.2019 22:01
Poistamme sivunne linkinvaihdosta epäaktiivisuuden vuoksi. Voitte pyytää linkinvaihtoa uudestaan, jos sivu tästä nousee ja on vähintään kuukauden aktiivisena. (Näin varmistamme, ettei samoja sivuja tarvitse poistaa useampaan kertaan)

Nimi: Kurre

17.12.2018 19:34
"Tervehdys Metsäkedon puolelta! Uudistamme Linkinvaihtosivuamme, ja lisäämme pikkuhiljaa esittelytekstejä listatuille sivustoille. Kirjoitamme kyseiset tekstit itse, mutta pyytäisimme teitä varmuuden vuoksi vilkaisemaan, että kyseinen esittely on teillekin mieluisa. Jos esittelyssä on jotain epämieluisaa tai haluaisitte lisätä siihen jotain, ilmoittakaa siitä meille vieraskirjassa niin teemme haluamanne muutokset ongelmitta! Voitte myös kieltäytyä esittelytekstistä, jolloin sivustonne kohdalle jää vain tieto siitä, mikä sivustonne aihe on. Jos koette kirjoittamamme esittelytekstin virheettömäksi, ei tämä ilmoitus vaadi teiltä lainkaan toimenpiteitä. Löydätte Linkinvaihdon etusivun yläreunassa olevasta linkistä. Lisäämättömät esittelytekstit löydätte Joulukalenteristamme, Tarinat-osion ylätunnisteen linkistä.

~Terveisin Zare yp ja Metsäkedon liittyneet~"

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

03.11.2018 21:35
Heips! Tulin ilmoittelemaan, että meillä on tällä hetkellä menossa linkinvaihtojen siivous ja sen johdosta olen täällä liikkeellä. Jos olette vielä kiinnostuneita jatkamaan linkinvaihtoa kanssamme, ilmoittakaa tähän http://kohtalonkynnet.boards.net/thread/449/linkinvaihto vieraskirjaan, että haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa, jättäkää vastaamatta.

Hyvää talven jatkoa!

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

25.10.2018 22:41
Hei, poistamme linkkinne epäaktiivisuuden vuoksi, mutta jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa, ilmoittakaa vain!

Nimi: Kipinä
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/?cat=1

01.10.2018 15:53
Oletko kiinnostunut kenties susista? Käy vilkaisemassa tarinaroolipeli Revontuli!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

21.08.2018 17:33
Heips! Poistamme teidät linkkilistastamme, mutta jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa pyytäkää sitä toki uudelleen uusilla sivuillamme.

Nimi: Aria
Kotisivut: http://tylypahkann.suntuubi.com/

22.06.2018 14:13
Vasta perustettu Tylypahka-aiheinen, nykyaikaan sijoittuva roolipeli, jossa pelaajat saavat rakentaa juonen itse. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.wixsite.com/rope/

09.06.2018 13:07
Hei Kohtalon kynnet on muuttanut uuteen osoitteeseen pois Suntuubista. Uusi osoite on kohtalonkynnet.wixsite.com/rope ja toivoisimme, että muuttaisitte linkkimme tähän uuteen. Hyvää kesän jatkoa!

Nimi: Mana
Kotisivut: http://ketuttaako.suntuubi.com/

01.06.2018 21:33
Jos kaipaat arvostelua sivuillesi ja luotat minun siihen kykenevän, niin tulehan vierailemaan sivuillani! Myös kaikki kettujen ystävät tervetulleita.

Nimi: virvis
Kotisivut: http://valarna.suntuubi.com

01.06.2018 21:03
Linkinvaihto? Vastaus meillekin!

Nimi: Shy
Kotisivut: http://theotherside.suntuubi.com/

20.05.2018 18:25
Kävisikö linkinvaihto lohikäärmehoitola The other siden kanssa? <3

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://sivallus.suntuubi.com/

20.05.2018 10:32
Ilmaa halkoo äänekäs jyrinä ja multapaakkuja alkaa ropista katosta.
"Se sortuu!" kuuluu hätäinen ulvaisu jyrinän vain voimistuessa. Käpälät rummuttavat tunnelin lattiaa, jokaisen taistellessa hengestään.

Tervetuloa tutustumaan Sivallukseen! Vauhdikas Soturi Kissat - aiheinen tarinaroolipeli tarjoaa liittyneille jännitystä, rakkautta sekä petoksia. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Sen päätät sinä, rakas ystäväni. Se on sinun käpälissäsi.

>> Lucia

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://viiimeinensoturi.suntuubi.com

12.05.2018 15:42
Viimeinen soturi on juuri ovensa avannut vieraskirjapohjainen soturikissoihin liittyvä tarinaroolipeli.
Voit liittyä Tyrskyklaanin taitaviin uimareihin, Ukkosklaanin hyviin metsästäjiin, Yöklaanin mahtaviin taistelijoihin tai Viimaklaanin nopeisiin juoksijoihin.
Mikäli olet kyllästynyt tavalliseen klaanielämään, on olemassa armoton Arven lauma tai vuorilla elävä Piikikkäiden ruusujen heimo.
Sinä päätät!

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://merkittyrpg.wixsite.com/sivut/

12.05.2018 13:39
^korjattu osoite!

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://merkitty.wixsite.com/sivut/

12.05.2018 13:13
Kylmä ja kapitalistinen Pohjanlehto on kahtiajakautunut - vauras ja pramea Imperiumi hallitsee maan itäistä reunaa, kovan kurin ulottaessa koukkukyntensä myös Läntisten maiden hylkiöiden kurkuille. Koiraeläimet ovat olleet kylmässä ja näkymättömässä sodassa viimeisen vuosikymmenen, mutta kylmä ja karu talvi on kiristänyt välit räjähtämispisteeseen. Mitä tapahtuukaan, kun vanha ja unohdettu tiede, Alkemia, astuu taas kuvioihin ja tuo elämän synkimmät teemat tavankansan arkipäivään?

Chatissa pelattava Merkitty-roolipeli on perustettu 2018 keväällä ja se ottaa vastaan niin upouusia kuin hieman kokeneempiakin pelaajia! Emme ole nk. hiekkalaatikkopeli, mutta ilmapiiri pelissä on kannustava ja mukava, eikä kukaan tule jäämään ilman neuvoja jos niitä halajaa!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

06.05.2018 16:31
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 25 hahmoa, liittykö sinun luomukseni niihin?

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://veriperima.wordpress.com/

21.04.2018 01:01
Todella kauniit ja panostetun näköiset sivut teillä! :) Heitän pikkumainoksen tähän, hih~

Veriperimä on vuoden 2017 alussa perustettu chatissa pelattava kissaroolipeli, jota värittää lukuisat tahtumat taisteluista ennustuksiin ja luonnonilmiöihin. Tällä hetkellä täysin ennennäkemätöntä aluetta hallitsee viisi soturikissaklaania, mutta tämän jännittävän yllätyksellisyyden ansiosta aivan mikä tahansa niistä voi tuhoutua silmänräpäyksessä! Kuka tahansa voi vaikuttaa pelitapahtumiin hahmoillansa, mutta voimme luvata, ettei mikään ole helppoa!

Vastaus:

Kiitokset kehuista!


Raakel 24.4.

Nimi: Masi
Kotisivut: http://masi123.suntuubi.com

20.04.2018 03:49
Heippa, ihanat sivut täällä!
Ajattelin tosiaan kysyä, että kävisikö linkinvaihto Soturin sydämen kanssa? Käythän huikkaamassa sivuillemme mielipiteesi linkinvaihdon suhteen? ^^

♦ Soturin sydän on perustettu vuonna 2015 ja kaipaamme joukkoon uusia jäseniä, jotta saamme enemmän menoa ja vilskettä kirjoista tuttujen klaanien reviirien välille. Roolipeli pohjautuu juonen ja ideansa mukaan Soturikissat-kirjoihin, mutta joukkoon sekoittuu paljon muutakin, kuten klaaneja, joihin et voi törmätä muualla ^^ ♦

Vastaus:

->


Raakel
24.4.

Nimi: Sonya
Kotisivut: http://www.blackrose.suntuubi.com/

19.04.2018 13:46
Moikka, kyselit linkinvaihtoa ja sehän sopii! Todella ihastuttava ulkoasu täällä! :)

Vastaus:

Hienoa! Lisään linkin :)


Raakel
24.4.

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

17.04.2018 15:11
Linkinvaihto käy!

Vastaus:

Kiva! Lisään linkin :)


Raakel
17.4.

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://gaapriel14.suntuubi.com/?cat=1

15.04.2018 14:44
Hei,
Olisitko kiinnostunut linkinvaihdosta Magical Naturen kanssa? Kyseessä on villihevosroolipeli, jossa on hieman yliluonnollisuuttakin mukana, jos vaikka olisit kiinnostunut liittymäänkin.
Joka tapauksessa, vastausta mielellään meille päin. Kiitos!

Vastaus:

Toki! Vastailen sinne->


Raakel
17.4.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://wisteria.suntuubi.com/

13.04.2018 23:51
Moikka! Kyselit linkinvaihtoa ja se onnistuu erittäin hyvin :D Ihana ulkka täällä <3

Vastaus:

Hienoa ja kiitos kehuista <3


Raakel
15.4.

Nimi: Hiekkamyrsky

13.04.2018 18:12
Hei! Söpöt sivut teillä ja ihanan violetti tausta.. <3

Vastaus:

Kiitos! <3


Raakel
15.4.

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com