Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pentuepesä

Realistisuuden tavoittelun vuoksi pentuja ei voi syntyä milloin tahansa. Naarassudet tulevat kiimaan kolme kertaa irl-vuoden aikana; tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Mikäli parittelu tapahtuu roolipelissä näiden kuukausien aikana, on naaraalla mahdollisuus tulla tiineeksi.

Tuleva pentue ilmoitetaan alla olevaan vieraskirjaan, jolloin ylläpito arpoo pentujen määrän ja sukupuolet. Pentuja syntyy 1-3 kappaletta. Ensisijaisesti isäsuden pelaaja saa valita haluamansa pennun pelattavakseen. Toisena pääsee valitsemaan emon pelaaja. Kolmannen pennun voi varata joku muu pelaajista, mutta vanhempien pelaajat eivät voi ottaa kahta pentua samasta pentueesta pelattavakseen.

Kantoajan lasku aloitetaan siitä päivästä, kun pentue on ilmoitettu tähän vieraskirjaan ja se kestää vähintään kaksi viikkoa. Sinä aikana jokaisen pennun tietojen tulee olla valmiina ja lähetettynä ylläpidolle tarkastettaviksi. Enintään kantoaika ja pentujen tietojen teko saa kestää kuukauden (30-31 päivää kuukaudesta riippuen). Tämän ajan umpeuduttua tiedottomat pennut syntyvät kuolleina, eikä niitä ole enää mahdollista saada mukaan peliin.

Pentueet  [ Kirjoita ]

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com