Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity mukaan!

Täytä hahmon tiedot huolellisesti. Suosittelen täyttämään lomakkeen aluksi Wordiin tai muuhun vastaavaan tekstinmuokkausohjelmaan ja miettimään hahmoa yön yli ennen lähettämistä.

Tarkista Sudet -sivulta, ettei saman nimistä hahmoa tai pelaajaa ole jo olemassa!

 

Hahmolomake

Pelaaja: Oma nimimerkkisi.

Hahmon nimi: Huomioi pelin nimikulttuuri!

Sukupuoli: uros / naaras

Ikä: nuori (10kp) tai aikuinen (25kp)

Status: suojaton / Mihanin lauma. Jos hahmo kuuluu laumaan, mainitse mille paikalle hahmo tulee.

Ulkonäkö

Säkä: senttimetreinä; naaraat 65-75cm, urokset 70-90cm
Turkki: puolipitkä / pitkä
Väritys: turkin kuviointi; esimerkiksi luonnollinen, kolmivärinen tai tiikerinkirjava.
Silmät: silmien väri
Kirsu: kirsun väri

Ulkonäkö sanallisesti: Kuvaile hahmosi ulkonäkö ja olemus mahdollisimman tarkasti. Mainitse, jos sudella on arpia, vammoja tai muita näkyviä piirteitä esim kävelyssä. Selitä turkin väri ja kuviointi omin sanoin, ei haittaa vaikka toistat yllä mainittuja minitietoja.

Luonne
Kerro luonne ensin lyhyesti, kolmella sanalla tai parilla lauseella. Sen jälkeen jätä riviväli ja avaa luonnetta syvällisemmin ja tarkemmin. Millainen persoona hahmosi on? Millaisista asioista hän pitää tai innostuu? Mistä hän suuttuu ja miten se ilmenee? Pyri luonteessa monipuolisuuteen, mutta varo voimakkaita ristiriitoja.

Ominaisuudet

Vahvuus: Valitse sudellesi yksi taito, jossa se on erityisen hyvä. Esimerkiksi metsästäminen, taisteleminen tai uiminen. Taito voi olla myös jokin pieni hyve, kuten kuunteleminen tai empatiakyky. Halutessasi voit avata taitoa sanallisesti muutamalla lauseella.

Heikkous: Valitse vastaavasti yksi taito, jossa hahmo ei onnistu tai on siinä huono tai heikko. Heikkouden tulee olla sellainen asia, että hahmo voi hävitä siinä. Halutessasi voit avata taitoa sanallisesti muutamalla lauseella.

Tavoite: Mikä on hahmosi unelma tai elämäntehtävä? Mikä on hänen toimintansa päämäärä? Tämän tarkoitus on helpottaa pelaamistasi hahmolla ja antaa suuntaa rooleille. Tavoite voi vaihtua pelin aikana, ilmoita siitä chattiin (kunhan yp on paikalla) tai vieraskirjaan.

Muuta mainittavaa: Jos jäi vielä jotain kertomisen arvoista, joka ei kuulu hahmon ulkonäköön tai luonteeseen, niin tämä on paikka paljastaa se.

Perhesuhteet

Avaa näitä vain, jos hahmolla on pelissä suhteita.

 

Lomake  [ Kirjoita ]

Nimi: Aino15

21.04.2018 20:32
Pelaaja: Aino15
Hahmon nimi: Melia
Sukupuoli: naaras
Ikä: aikuinen
Status: suojaton

Ulkonäkö

Säkä: 70cm
Turkki: pitkä
Väritys: yksivärinen
Silmät: ruskeat
Kirsu: musta

Ulkonäkö sanallisesti: Melia on puhtaanvalkoinen. Hänen karvansa on pörröinen ja pehmeä ja se hylkii jonkun verran likaa. Melia on keskikokoinen eikä hänellä ole näkyviä arpia. Hänellä on isot, mantelinmuotoisen ruskeat silmät, joissa on lempeä, lämmin katse. Melia on hyvin siro ja se helpottaa äkkikäännöksissä. Melialla on hyvin pitkä ja karvainen häntä, joka viistää melkein maata. Melialla on keskikokoinen pää ja pitkä kuono. Naaraan karva on lyhyempää tassuissa, kuin muualla kehossa. Melian pää on hieman pallomainen ja hänen korvansa näyttävät vähän pieniltä pitkän karvan takia. Melialla on veitikkamainen ilme ja hänen tassunsa ovat aika pitkät.

Luonne: Melia on vähän ujo etenkin ystävyys suhteissaan. Hän ei tuo kovinkaan usein tunteitaan esille. Hän on nopea ja ketterä ja hänellä on hyvä hajuaisti. Melia ei pidä alotteitten tekemisestä vaan olettaa, että jos joku haluaa tutustua häneen paremmin tämän jonkun on tehtävä aloite. Melia ei luota muihin helposti ja jos hänen luottamuksensa petetään hän on pitkävihainen. Melia etsii voimakasta ja luotettavaa kumppania. Melialla ei ole paljon voimaa, mutta hän on sitäkin ketterämpi ja nopeampi. Melia mielummin pakenee paikalta kuin taistelee. Melia on rauhallinen, mutta silti energinen ja jaksaa juosta pitkään. Melia on myötätuntoinen vaikkei aina välttämättä näyttäisi sitä muille.

Ominaisuudet

Vahvuus: nopeus, joka helpottaa saalistamisessa ja tarpeen tullen pakenemisessa.
Heikkous: voima, Melia ei ole vahvimmasta päästä ja tietää sen joten hän mieluummin pakenee.
Muuta mainittavaa: https://pixabay.com/fi/nisäkäs-susi-luonto-koira-3060543/
Melia etsii kumppania ja saako tuon kuvan esittelyyn

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!
Tervetuloa Routamaahan!


Raakel
24.4.

Nimi: Meikäläinen

16.04.2018 17:39
Pelaaja: Meikäläinen
Hahmon nimi: Shion
Sukupuoli: Uros
Ikä: Aikuinen
Status: Suojaton

Ulkonäkö

Säkä: 82 cm
Turkki: puolipitkä
Väritys: Yksivärinen
Silmät: suklaanruskeat
Kirsu: Musta

Ulkonäkö sanallisesti: Shion omaa valkoisen, pehmeän ja melko takuttoman turkin, jossa vaihtelee vaalean hopeanarmaan ja valkoisen sävyt aaltoilevasti.
Uroksen ruumiinrakenne on aavistuksen normaalia hontelompi, sillä jalat ovat pitkat ja runko hoikka ja kevyt. Reidet ovat vahvat ja voimakas lihaksisto on selvästi nähtävissä.
Shionin silmät ovat suklaanruskeat; kuitenkin reunoilta tummuva väri muuttuu lähes mustaksi, ja väri on epätasainen. Silmät ovat suuret, ja niiden katse on yleensä itsevarma ja rento, vaikkei todellisuus sitä olisikaan.
Hänen silmistään ei näe juuri muuta kuin silloin tällöin pilkahduksen oikeasta luonteesta: epävarmuudesta ja kokemattomuudesta, joita ei uroksen liikkeistä tai olemuksesta huomaa.
Uroksen häntä on pitkä ja tuuhea, ja hännän pää on aavistuksen tummemman hopeanharmaa kuin muualla turkissa.

Tummana loistavia arpia löytyy häneltä 2 kappaletta: toinen on vasemmassa lavassa, suuri, neljän viillon muodostama jälki. Toinen on hänen oikeassa etujalassaan alhaalla: yhtä suuri, jälleen neljän viillon muodostama jälki, joka vinossa kulmassa kiertää hänen etujalkansa lähes kokonaan.

Luonne:

Oikeudenmukaisuus, itsevarmuus sekä rohkeus ovat ne piirteet, jotka Shionissa tunnetaan.

Tavatessaan Shionin huomaa heti tämän parhaat luonteenpiirteet, jotka loistavat päältä: luotettavuus, hyväntuulisuus, itsevarmuus sekä rohkeus. Näitä piirteitä hän toteuttaakin keskimäärin 85% hereilläoloajastaan, mutta se loppu 15% on sitten jotakin aivan muuta, mitä ei ihan joka tassuttelija huomaakaan: pienenpieni pelkuruus ja ajatustapa 'minut on pelastettava', eli ettei hän uhraisi itseään kenenkään muun tähden ja että oma elämä on tärkeämpää.
Shion ei ole sitä sankariainesta: hän ei todellakaan pelastaisi ketään, mikäli olisi mahdollisuus, että uros itse joutuisi vaaraan. Omatunto saattaa kolkuttaa päänsärkyyn asti, mutta hän ei eväänsä letkauta, vaikka näkisi korppikotkalauman nylkevän kumppaniaan elävältä, ellei kyseessä ole sitten erittäin tärkeä henkilö.
Uskollisuuttakaan häneltä ei voi pyytää: nyt hän vannoo pysyvänsä rinnallasi ikuisesti ja olevansa luotettavin ja uhrautuvin palvelija, yöllä nukkuessasi hän tappaa sinut saadakseen asemasi.

Kyllä urokselta moraalia löytyy, ja aika paljonkin: tappaminen on väärin, ja viholliselle täytyy aina antaa mahdollisuus. Mutta ehkäpä mahdollisuus löytyy Helvetistä, jonne se vihulainen sitten päätyykin. Ja joo, lauman johtajat on paras tappaa: sitten säästyy monia vihollishenkiä, kun Shion on Alfana.

Häntä on monta kertaa sanottu moraalittomaksi, tunteettomaksi ja julmaksi, mutta uroksen moraali vain on ihan omaa luokkaansa.

Tosiasiassa hänellä on moraalia sellaiset... 5 prosenttia.

Shion ei myöskään ole ihan tunteeton: sen 85% ajan päivästä hän voisi pelastaa maailman tappamalla itsensä... välteltyään sitä viimeiseen asti. Hän oikeasti välittää, eikä mielellään tapa tai vahingoita yhtäkään lajitoveria, vaikka niin usein tapahtuukin. Se 15% on sitten sitä tappamista.

Vaikka saisikin selville Shionin todellisen luonteen, on häneen helppoa ja turvallista luottaa, kunhan pitää varansa.

Uroksen lupaukset ovat usein puuta heinää: oman edun tavoittelemiseksi hän saattaa jotain tehdäkin, muttei epäröi, kun pitäisi laittomuuksiin sortua haluamansa saadakseen.

Shion ihastuu ja rakastuu helposti, ja saattaa jopa sitoutua narttuun ja hankkia perheen, mikäli se on Shionin etujen mukaista. Muussa tapauksessa hän vain katoaa teille tietymättömille eikä palaa.

Lyhyesti sanottuna hän on kaksinaamainen psykopaatti, jota suurinosa kansasta kunnioittaa ja ihailee oikeudenmukaisuuden vuoksi. Ironista.

Ominaisuudet

Vahvuus: taistelu

Heikkous: Empatia & Moraali

Tavoite: Perustaa voittamaton lauma

Muuta mainittavaa: Uros sai arvet karhun hyökätessä tämän kimppuun.

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty. Tervetuloa Routamaahan!


Raakel
17.4.

Nimi: Anthony

11.04.2018 07:30
Pelaaja: Anthony
Hahmon nimi: Ivar
Sukupuoli: Uros
Ikä: Aikuinen
Status: Suojaton

Ulkonäkö

Säkä: 89cm
Turkki: Puolipitkä
Väritys: Yksivärinen
Silmät: Vihreänkeltaiset
Kirsu: Musta

Ulkonäkö sanallisesti: Ivar on melko pelottava ilmestys hieman heikommalle, helposti alistuvalle susiparalle; vahvan tummaturkkisen suden ruumis on suuri ja kookas, ja vaikuttaa puolipitkine turkkeineen raskaammalta mitä "normaali" susi olisi. Suurehko koko on kuitenkin paljolti liikkumisen tulosta.
Uroksen silmät ovat ilmeettömät ja väritykseltään vihreänkeltaiset - mutta vain iiristen reunukset ovat saaneet vihertävää sävyä. Ne tunteet, jotka Ivarin silmistä heijastuvat, ovat hyvin usein täysin esiteltyä. Hän ei yleensä peittele tyytyväisyyttään, ja sen huomaakin melko helposti sekä hänen elekielestään että silmistään, kun ne vaikuttavat kirkastuvan.

Turkki on hieman karheaa, väritykseltään tummanharmaata ilman mitään tiettyä kuviointia. Ivarin rakenne on muuten tyypillinen sudelle, lukuunottamatta sitä aiemmin mainittua faktaa, että hän on hieman raskasrakenteisempi.
Hänen kehoaan peittelee vanhoja arpia nuoruusajoilta, jolloin hän oli vielä hyvin kokematon tappelemisessa. Hän sai usein sutia, ja niin erityisesti niskassa ja kaulassa on vanhoja, arpeutuneita puremajälkiä. Hänen häntää on puraistu niin, että puolet siitä halvaantui täysin.

Luonne:
Ivar on jekkuileva, ylimielinen ja itseään rakastava patogologinen valehtelija.

Vaikka ensimmäiset sanat antavatkin huonon vaikutelman tästä kuolaavasta villistä piskistä, ei hän ole läpeensä paha. Toivottavasti.
Uros rakastaa metsää, muttei oikein osaa arvostaa elämää. Siinä piileekin ongelma, eikä hän näe pahana muiden tappamista. Joku anelee kuoleman kielissä armoa Ivarin tassujen alla? No, hän luultavasti tarkoittaa, että "Oi, tapa minut!", niinpä Ivar tappaa hänet. Joskus hän tarkoittaa ihan hyvääkin, muttei moraalisesti osaa tehdä sitä oikealla tavalla.
Muiden silmissä hän on iso paha susi, joka yrittää varastaa muiden naaraat.

Mutta kuten aiemmin on mainittu, uros todellakin rakastaa hiljaista metsää, kevyttä tuulenvirettä turhillaan lämpiminä iltoina ja auringonlaskuja. Hän ihailee omalla tavallaan myös eläviä olentoja, muttei muodosta tunnesidettä niihin.
Hän ei ole kuitenkaan silmitön tappaja, ja jos hänellä olisi lauma, olisi hän luultavasti melko hellä ja ystävällinen perheenjäsenilleen, eikä päästäisi ulkopuolisia helpolla mukaan leikkiin. Asiat jatkuisivat rauhallisena niin kauan, kunnes joku olisi häntä vastaan; Ivarin sisäinen diktaattori nosee esiin, ja hän voi joko räyhätä räjähdysmäisesti tai valehdella asioista sutjakkaasti, hieman tilanteesta riippuen.

Ominaisuudet

Vahvuus: Valehtelu; Ivar on viekas kuin kettu, eivätkä muiden valheet jää häneltä huomaamatta.

Heikkous: Ylimielisyys; susi asettaa itsensä automaattisesti ylitse muiden.

Tavoite: Oma, suuri ja erittäin vaikutusvaltaisen lauman perustaminen lienee Ivarin yksiä suurimpia haaveita. Hän ei myöskään pelkää vuodattaa verta sen eteen - ei muiden eikä omaansa.

Muuta mainittavaa: -

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty.
Tervetuloa Routamaahan!


Raakel
11.4.

Nimi: Glowe

09.04.2018 17:23
Pelaaja: Glowe
Hahmon nimi: Kletka
Sukupuoli: Naaras
Ikä: Aikuinen
Status: Suojaton

Ulkonäkö

Säkä: 71cm
Turkki: Puolipitkä
Väritys: Luonnollinen
Silmät: Keltaiset
Kirsu: Musta

Ulkonäkö sanallisesti:
Kletka ei ole susista suurikokoisin, mutta on naaraaksi ihan hyvän korkuinen. Kletka on naaraaksi melko vahvarakenteinen, mutta kumminkin viehkeä ja notkealiikkeinen susityttö Suurinosa sen korkeudesta tuleekin pitkistä jaloista. Naaraan pääväritys on punainen. Värisävy vaihtelee aina kellertävästä ruosteenpunaiseen. Sävyistä tummimpaan on verhoutunut naaraan ylälinja, eli selkä, lavat, häntä ja pää. Oranssia väriä on kyljillä, ja kaikista vaaleinta vatsassa ja jaloissa. Harteilla Kletkalla on susille hyvin tyypillinen juovakuviointi, jonka väritys on musta. Harteiden mustasta lähtee selänmyötäinen juova aina hännänpäähän saakka. Hännänpää on musta. Kärjestään mustia karvoja esiintyy muuallakin kehossa, mutta ne eivät muodosta selkeää kuvioita turkkiin. Vähän niin kuin soopelivärityksessä. Turkki on laadultaan hyvin pehmeää, minkä vuoksi Kletka kastuu herkästi ihoa myöten. Kasvot ovat muuta kehoa jonkin verran vaaleammat, mutta molemmilta puoliltaan symmetriset. Korvat ovat leveät, ja teräväkärkiset, ja niiden sisäpuolen karva on hyvin, hyvin vaaleanharmaata. Keltaiset silmät reunustuvat mustaan, ja silmäkulmista lähtee hieman kyyneljuovan kaltainen musta viiru kohti poskikarvoja. Kirsu ja kynnet ovat mustat. Kletkan kehossa on useita taisteluarpia, mutta ne ovat peittyneet paksun ja tuuhean turkin sekaan. Arvista ei ole fyysistä haittaa, ne eivät ole kipeät, ne eivät vaikeuta liikkumista eikä niiden iho mene rikki tavallista herkemmin.

Luonne
Kletka on viekas ja omahyväinen rettelöitsijä, joka ei ajaa lähes aina vain omaa asiaansa, ei muiden.
Kletka ei tosiaankaan ole susi joka välttelisi vaikeuksia ja toimintaa. Tuntuu, että kaikkialla missä se on, käynnistyy vähintään fyysinen tappelu. Kletka on riitaisa, hyvin dominoiva luonne, joka ei alistu mielellään kenellekään, tai näytä heikkoutta. Se haluaa alfan kumppaniksi, mutta ei todellakaan aikoisi olla seinäruusu ja pentukone. Valta olisi Kletkan, oli uroksella jotain sanomista tai ei. Naaras on voimakastahtoinen ja rääväsuinen susi. Sen kanssa ei ole järin mukava jutella tai työskennellä, sillä Kletkasta huokuu aina ärtyisyyttä ja väkivallan uhkaa. Se pärjää omillaan, eikä kaipaa läheisiä suhteita harmikseen. Kletka on hyvin älykäs ja suunnitelmallinen, mutta usein se kaatuu omaan ylpeyteensä ja vääriin kuvitelmiin paremmuudestaan. Naaras kokee pakenemisen ja alistumisen suurena nöyryytyksenä, ja välttelee näitä parhaansa mukaan. Kletka ymmärtää kuitenkin suojattomana, milloin on parasta vetäytyä, eikä se ole aikeissa jäädä susilauman höykkyyttämäksi. Kletkalla on selkeät suunnitelmat. Se haluaa löytää itselleen kumppanin ja tehdä kyseistä uroksesta lauman alfan. Mutta suunnitelmat ja ideat olisivat tuleva Kletkalta, uroksen pahainen saisi toimia vain keulakuvana, alfana kuten tapoihin kuuluu. Pentujaan ja kumppaniaan Kletka tuskin tulee rakastamaan, vaan on valmis lähettämään ne kuolemaan taistelussa.


Ominaisuudet
Vahvuus: Viekkaus; Kletka on älykäs naaras
Heikkous: Omahyväisyys; Kletka pitää itseään parhaana kaikessa, ja toisinaan kompuroi tähän ominaisuuteen

Tavoite: Luoda vahvin ja suurin lauma ja vallata parhaat saalistus-, pesintäalueet

Muuta mainittavaa: Kuva: https://pixabay.com/fi/susi-mongolialainen-mongolian-susi-1972762/
Kletk a etsii kumppania, jonka kanssa perustaisi oitis lauman.

Vastaus:

Glowe ja Sotov hyväksytty sekä lisätty!
Tervetuloa Routamaahan!


Raakel
9.4.

Nimi: Glowe

08.04.2018 21:13
Pelaaja: Glowe
Hahmon nimi: Sotov
Sukupuoli: Uros
Ikä: Nuori
Status: Mihanin lauma, esikoispentue

Ulkonäkö
Säkä: 88cm aikuisena
Turkki: Luonnollinen
Silmät: Kullankeltaiset
Kirsu: Musta

Ulkonäkö sanallisesti:
Sotov on vielä nuori susim joten sen jalat ovat suhteettoman pitkät ruumiisen verrattuna, eikä se ole vielä täydessä mitassaan. Aikuisena Sotov on hyvin suurikokoinen, korkea susiuros, jonka säkäkorkeus yltää 88cm. Se on voimakasrakenteinen ja lihaksikas, ja paksu turkki, kera leveiden lapojen ja isojen tassujen antaa vain enemmän kunniaa sen suurelle koolle. Myös ruumiinpituus on 138 cm kuonosta hännänpäähän. Sotov on ulkonäöltään hyvin sopusuhtainen, joten uroksen suuren koon tajuaa yleensä vasta, kun seisoo aivan Sotovin vieressä.
Sotovin turkki on sekoitus kolmea väriä; mustaa, luonnonvalkeaa ja lämpimän ruskeaa. Sotov on pohja- ja pääväriltään luonnonvalkea. Väri ei siis ole puhtaan valkoinen, vaan taittuu selkeästi vaalean kerman sävyyn. Kehon ”valkeat” alueet ovat kuitenkin tasaisen väriset, eikä Sotovilla ole –kuten monilla täysin luonnonvalkeilla susilla on- voimakkaan keltaisia alueita. Mustia karvoja on vain päässä, selässä ja hännällä, kasvamassa tiheästi vaaleiden karvojen seassa. Mustien karvojen määrä vähenee maata kohti mentäessä, mutta viimeistään leveiden lapojen ja lihaksikkaiden reisien kohdalla niitä ei enää näy. Ainoa poikkeus on niska/kaula, joka on ympärykseltään kermanvaalea. Melkein kuin Sotovilla olisi kermakaulus. Tiheimmillään mustaa on selkärangan kohdalla, jossa uroksella kulkee lähes täysin musta juova aina niskasta hännänpäähän asti.
Kasvojen kuviointi on kauniin symmetrinen. Otsa, aina silmien tasolle saakka on kerman ja mustien karvojen sekamelskaa, joka loppuu korvien väliin asti. Korvien välistä alkaa niskan vaalea ”kaulus”. Posket ja siitä alaspäin on taas pelkkää kermanvaaleaa. Sotovin kuono on pitkä ja leveä. Se on väriltään hyvin vaalea, lähes valkoinen, lukuun ottamatta kuononpäällistä, joka on lämpimän ruskea. Kuononpäällisestä alkaa paksu, mustaruskea juova otsalle saakka. Silmien ympäryksien kuviointi on kermanvaalea ja silmien alle muodostuu tummempi sirppikuvio. Silmät ovat reunustettu mustalla. Silmien väri on vaaleanruskea, Sotovilla ne taittuvat vähän kullankeltaiseen. Korvat ovat sisältä vaaleat, reunoilta lähempänä ruskeaa, kuin mustaa. Korvat ovat isot, ja kolmiomaiset, kärjistä jonkin verran pyöristyneet. Sotovin kirsu ja viikset ovat mustat, samoin isoissa, leveissä tassuissa olevat vahvat kynnet. Polkuanturoita suojaava turkki on oikeasti kermanvaaleaa, mutta lian takia ne näyttävät paljon tummemmilta, keltaruskeilta. Sotovin turkki on paksu, laadultaan varsin karkea ja jämäkkä. Uroksen ominaistuoksu on varsin mieleenpainuva, oudon vahva ja etikkamainen.

Luonne:
Sotov on ikäisekseen viisas ja järkähtämätön, lojaali, mutta harkitsevainen, oma-aloitteinen tulevaisuuden työnarkomaani
Nuori Sotov on luonteensa kohdalla monien vanhempien unelmapentu, täydelliseltä vaikuttava tuleva laumanjäsen. Uros on rauhallinen ja kylmäpäinen pikkupentu, joka ei kiukuttele ja ryntäile ominpäin tutkimaan asioita. Toki nuorukaisella on nuorille susille kuuluvaa uteliaisuutta, mutta Sotov noudattaa sääntöjä, nyt ja aina. Nuori uros saattanee kyseenalaistaa käytäntöjä, mutta pitää asiat omana tietonaan. Sepä uroksessa onkin lauman kannalta hyvää; Sotov ei vaikuta niskoittelijalta ja ongelmantuojalta, sillä se ei protestoi eikä valita, vaan tekee kuten käsketään. Sotovin mieltä painaa kuitenkin usein yksinkertainen kysymys; miksi? Se yrittää kovasti ajatella kuten aikuiset, ja tajuta miksi ne tekevät kuten tekevät.
Jo pentuna Sotov on näyttänyt voimakkaita erakkomaisia piirteitä. Se ei leiki yhtä paljon kuin muut pennut, ei juttele muiden kanssa tai ole muutenkaan hurjan ulospäinsuuntautunut persoona. Moinen tulee kuultamaan paljon läpi sitten jos/kun Sotov kasvaa. Se ehkä osallistuu uutteralla työpanoksella lauman toimintaan, mutta pysyttelee useimpien kanssa etäisen kohteliaana ja vähäpuheisena. Sotov ei ole tunteeton, mutta se ei näytä tunteitaan voimakkailla tavoilla. Se ei naura juuri koskaan, hymyileekin harvoin. Sotov on täydellinen pokerinaama, joka ei yllätä ja jota ei yllätetä. Sotov on kuitenkin kiinnostunut ympäristöstään, ja seurailee sitä kaikessa hiljaisuudessaan.
Susi on itsevarma, kylmähermoinen, sekä olemukseltaan vahva ja määrätietoinen. Kylmäpäisyys kuuluukin sen henkisiin vahvuuksiin, oli tilanne miten paha tahansa, Sotovilta voi odottaa järkevää ajattelua ja toimintaa. Se on taitava taistelemaan, ja taistelutaitoihin taitaakin lukeutua sen ainoa intohimo. Se haluaa harjoitella, tulla kokoajan paremmaksi ja vahvemmaksi. Siksipä kannattaa varoa, jos Sotovin suututtaa, sillä vaisulta sudelta ei saa raivoisaa huutoa ennakkovaroituksena. Virheen tajuaa yleensä vasta sitten, kun on yhtäkkiä saanut käytökseltään tyynen ja järjestelmällisen Sotovin hampaat kurkkuunsa. Sotovilla on kuitenkin kunnia. Se ehkä tekee työnsä ja tappaa heti, ilman sääliä, jos käskyn sellaiseen saa, mutta se lopettaa vastustajan tuskan nopeasti ja taistelee reilusti. Syyttä se ei käy kenenkään kimppuun, ei edes vihollisen, mutta ei toisaalta väräytä ilmettäänkään, jos jotakuta kidutetaan sen silmien alla.

Ominaisuudet
Vahvuus: Voima; Sotov käyttää kokoaan ja voimaansa häikäilemättömästi hyväkseen tilanteessa kuin tilanteessa
Heikkous: Nopeus; Sotov on suurinta osaa lajitovereistaan hitaampi
Tavoite: Nousta Mihanin lauman johtoon
Muuta mainittavaa: Kuva: https://www.flickr.com/photos/53847710@N04/4978650765/

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com