Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Minoel

Pelaaja: Raakel | Luotu: 09.04.2018

Kokemuspisteet: 16
Ikä: nuori

Hyvinvointi: 9

Ulkonäkö

Säkä Turkki Väritys Silmät Kirsu
87cm keskipitkä valkoinen keltaiset vaaleanpunainen

Minoel on kookas ja raamikas urossusi, jonka turkki on väriltään luonnonvalkoinen. Ruumiinpituus hipoo 140cm ja hartiakorkeutta Minoelilla on 87cm. Suden karva on keskivertoa lyhyempää, mutta tiivistä ja hyvin lämpöäpitävää. Turkki on puhtaasti valkoinen eikä muun värisiä karvoja esiinny edes yksittäin. Se, mikä erottaa Minoelin kaikista muista valkoisista susista, on hänen kirsunsa ja polkuanturansa, jotka ovat vaaleanpunaiset. Epätavallinen väri johtuu albinistisyydestä, joka vaalentaa tummat pigmentit. Minoel ei kuitenkaan ole geeniperimältään albiino, sillä albinismi vaikuttaa ennen kaikkea silmien rakenteisiin ja näkökykyyn, mutta tämän suden silmissä ei ole mitään vikaa. Väriltään ne ovat haaleankeltaiset ja ilmeeltään usein rauhalliset.

Ulkoiselta olemukseltaan Minoel on ryhdikäs ja hän vaikuttaa itsevarmalta tapaukselta. Suden kasvot ovat yleensä vakavat, koska uros unohtuu miettimään omiaan. Mikään kivikasvo susi ei ole, hän ilmaisee ilmein varsin herkästi sekä positiiviset että negatiiviset tuntemuksensa. Totta puhuen Minoel on melko huono kätkemään tunteitaan ja todellisia ajatuksiaan. Hän käyttää jopa huomaamattaan vahvaa elekieltä puhuessaan, vaikuttamatta kuitenkaan levottomalta. Uroksen puheääni on tumma ja matala.

Luonne

Vakavamielinen, mutta karismaattinen ja omalla tavallaan varsin hurmaava uros.

Minoel on introvertti tarkkailija, joka antaa itsestään usein varsin hiljaisen tai tylyn ensivaikutelman. Suden olemus on rauhallinen ja ryhdikäs, mikä voi herättää joissain susissa luottamusta ja turvallisuuden tunnetta, mutta toisaalta toiset voivat kokea sen ahdistavana, ihan kuin uros kyttäisi heitä. Ja niin se onkin, Minoel tarkkailee ympäristöään alituiseen ja laittaa merkille erilaisia yksityiskohtia ja huomioita. Valkoturkkisella sudella on äärimmäisen hyvä muisti. Hän muistaa yleensä ensikuulemalta tapaamiensa susien nimet ja näiden kertomukset. Minoel on myös taitava lukemaan toisten eleitä ja ilmeitä. Keltasilmän lempeän rauhallinen katse muuttuu nopeasti läpitunkevaksi, kun susi huomaa toisen salaavan jotain.

Minoel ei vitsaile, ei leiki, eikä hänen mielenkiintonsa pysy yllä joutavissa tai keveissä keskusteluaiheissa. Hän on juuri niin vakava kuin miltä vaikuttaakin. Vakavamielisyydestä huolimatta uros on todellisuudessa taitava puhuja ja loistava keskustelija, kunhan keskustelulla on jokin järkevä ja kiinnostava aihe. Minoel on aidosti kiinnostunut kuulemaan toisten susien elämistä ja mahdollisista murheista. Hän osaa olla empaattinen ja lohduttaa tarvittaessa, muttei ylitunteile tai ota toisten huolia itselleen kannettavakseen.

Arvomaailmansa Minoel on perinyt isältään. Susi liputtaa patriarkaalisen laumarakenteen puolesta, eikä juuri pidä naaraita minkäänlaisessa arvossa. Aniharvat naaraat ovat ansainneet uroksen kunnioituksen. Minoel ihailee oikeudenmukaista valtaa ja vahvuutta. Hän on itse alamaisena hyvin uskollinen isälleen, koska kokee isänsä ansainneen sen. Pelolla hallitsemista ja turhaa väkivaltaa uros katsoo karsaasti, mutta on kuitenkin itse valmis taistelemaan omien arvojensa ja laumansa puolesta.

Ominaisuudet

Vahvuus: Maltillisuus. Rauhallisuus ja taito tarkkailla ovat varsinkin pitällä tähtäimellä hyödyllisiä ominaisuuksia.
Heikkous: Nopeus. Minoel on hidasliikkeinen ja melko kankea suuren kokonsa tähden. 

Tavoite: Nousta alfan asemaan ja kasvattaa pennuistaan itselleen uskollisia.

Muuta mainittavaa:

Perhesuhteet

Vanhemmat: Mihan ja tuntematon naaras
Sisarukset:

Kumppani:
Pennut:

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com