Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sotov

Pelaaja: Glowe| Luotu: 09.04.2018

Kokemuspisteet: 12
Ikä: nuori

Hyvinvointi: 9

Ulkonäkö

Säkä Turkki Väritys Silmät Kirsu
88cm puolipitkä luonnollinen kullankeltaiset musta

Sotov on vielä nuori susim joten sen jalat ovat suhteettoman pitkät ruumiisen verrattuna, eikä se ole vielä täydessä mitassaan. Aikuisena Sotov on hyvin suurikokoinen, korkea susiuros, jonka säkäkorkeus yltää 88cm. Se on voimakasrakenteinen ja lihaksikas, ja paksu turkki, kera leveiden lapojen ja isojen tassujen antaa vain enemmän kunniaa sen suurelle koolle. Myös ruumiinpituus on 138 cm kuonosta hännänpäähän. Sotov on ulkonäöltään hyvin sopusuhtainen, joten uroksen suuren koon tajuaa yleensä vasta, kun seisoo aivan Sotovin vieressä.
Sotovin turkki on sekoitus kolmea väriä; mustaa, luonnonvalkeaa ja lämpimän ruskeaa. Sotov on pohja- ja pääväriltään luonnonvalkea. Väri ei siis ole puhtaan valkoinen, vaan taittuu selkeästi vaalean kerman sävyyn. Kehon ”valkeat” alueet ovat kuitenkin tasaisen väriset, eikä Sotovilla ole –kuten monilla täysin luonnonvalkeilla susilla on- voimakkaan keltaisia alueita. Mustia karvoja on vain päässä, selässä ja hännällä, kasvamassa tiheästi vaaleiden karvojen seassa. Mustien karvojen määrä vähenee maata kohti mentäessä, mutta viimeistään leveiden lapojen ja lihaksikkaiden reisien kohdalla niitä ei enää näy. Ainoa poikkeus on niska/kaula, joka on ympärykseltään kermanvaalea. Melkein kuin Sotovilla olisi kermakaulus. Tiheimmillään mustaa on selkärangan kohdalla, jossa uroksella kulkee lähes täysin musta juova aina niskasta hännänpäähän asti.
Kasvojen kuviointi on kauniin symmetrinen. Otsa, aina silmien tasolle saakka on kerman ja mustien karvojen sekamelskaa, joka loppuu korvien väliin asti. Korvien välistä alkaa niskan vaalea ”kaulus”. Posket ja siitä alaspäin on taas pelkkää kermanvaaleaa. Sotovin kuono on pitkä ja leveä. Se on väriltään hyvin vaalea, lähes valkoinen, lukuun ottamatta kuononpäällistä, joka on lämpimän ruskea. Kuononpäällisestä alkaa paksu, mustaruskea juova otsalle saakka. Silmien ympäryksien kuviointi on kermanvaalea ja silmien alle muodostuu tummempi sirppikuvio. Silmät ovat reunustettu mustalla. Silmien väri on vaaleanruskea, Sotovilla ne taittuvat vähän kullankeltaiseen. Korvat ovat sisältä vaaleat, reunoilta lähempänä ruskeaa, kuin mustaa. Korvat ovat isot, ja kolmiomaiset, kärjistä jonkin verran pyöristyneet. Sotovin kirsu ja viikset ovat mustat, samoin isoissa, leveissä tassuissa olevat vahvat kynnet. Polkuanturoita suojaava turkki on oikeasti kermanvaaleaa, mutta lian takia ne näyttävät paljon tummemmilta, keltaruskeilta. Sotovin turkki on paksu, laadultaan varsin karkea ja jämäkkä. Uroksen ominaistuoksu on varsin mieleenpainuva, oudon vahva ja etikkamainen.

Luonne

Sotov on ikäisekseen viisas ja järkähtämätön, lojaali, mutta harkitsevainen, oma-aloitteinen tulevaisuuden työnarkomaani.

Nuori Sotov on luonteensa kohdalla monien vanhempien unelmapentu, täydelliseltä vaikuttava tuleva laumanjäsen. Uros on rauhallinen ja kylmäpäinen pikkupentu, joka ei kiukuttele ja ryntäile ominpäin tutkimaan asioita. Toki nuorukaisella on nuorille susille kuuluvaa uteliaisuutta, mutta Sotov noudattaa sääntöjä, nyt ja aina. Nuori uros saattanee kyseenalaistaa käytäntöjä, mutta pitää asiat omana tietonaan. Sepä uroksessa onkin lauman kannalta hyvää; Sotov ei vaikuta niskoittelijalta ja ongelmantuojalta, sillä se ei protestoi eikä valita, vaan tekee kuten käsketään. Sotovin mieltä painaa kuitenkin usein yksinkertainen kysymys; miksi? Se yrittää kovasti ajatella kuten aikuiset, ja tajuta miksi ne tekevät kuten tekevät.
Jo pentuna Sotov on näyttänyt voimakkaita erakkomaisia piirteitä. Se ei leiki yhtä paljon kuin muut pennut, ei juttele muiden kanssa tai ole muutenkaan hurjan ulospäinsuuntautunut persoona. Moinen tulee kuultamaan paljon läpi sitten jos/kun Sotov kasvaa. Se ehkä osallistuu uutteralla työpanoksella lauman toimintaan, mutta pysyttelee useimpien kanssa etäisen kohteliaana ja vähäpuheisena. Sotov ei ole tunteeton, mutta se ei näytä tunteitaan voimakkailla tavoilla. Se ei naura juuri koskaan, hymyileekin harvoin. Sotov on täydellinen pokerinaama, joka ei yllätä ja jota ei yllätetä. Sotov on kuitenkin kiinnostunut ympäristöstään, ja seurailee sitä kaikessa hiljaisuudessaan.
Susi on itsevarma, kylmähermoinen, sekä olemukseltaan vahva ja määrätietoinen. Kylmäpäisyys kuuluukin sen henkisiin vahvuuksiin, oli tilanne miten paha tahansa, Sotovilta voi odottaa järkevää ajattelua ja toimintaa. Se on taitava taistelemaan, ja taistelutaitoihin taitaakin lukeutua sen ainoa intohimo. Se haluaa harjoitella, tulla kokoajan paremmaksi ja vahvemmaksi. Siksipä kannattaa varoa, jos Sotovin suututtaa, sillä vaisulta sudelta ei saa raivoisaa huutoa ennakkovaroituksena. Virheen tajuaa yleensä vasta sitten, kun on yhtäkkiä saanut käytökseltään tyynen ja järjestelmällisen Sotovin hampaat kurkkuunsa. Sotovilla on kuitenkin kunnia. Se ehkä tekee työnsä ja tappaa heti, ilman sääliä, jos käskyn sellaiseen saa, mutta se lopettaa vastustajan tuskan nopeasti ja taistelee reilusti. Syyttä se ei käy kenenkään kimppuun, ei edes vihollisen, mutta ei toisaalta väräytä ilmettäänkään, jos jotakuta kidutetaan sen silmien alla.

>kuva<

Ominaisuudet

Vahvuus: Voima; Sotov käyttää kokoaan ja voimaansa häikäilemättömästi hyväkseen tilanteessa kuin tilanteessa
Heikkous: Nopeus; Sotov on suurinta osaa lajitovereistaan hitaampi

Tavoite: Nousta Mihanin lauman johtoon

Muuta mainittavaa: -

Perhesuhteet

Vanhemmat: Mihan & tuntematon naaras
Sisarukset:

Kumppani:
Pennut:

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com