Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ivar

Pelaaja: Anthony| Luotu: 11.04.2018

Kokemuspisteet: 25
Ikä: aikuinen

Hyvinvointi: 7

Ulkonäkö

Säkä Turkki Väritys Silmät Kirsu
89cm puolipitkä tummanharmaa vihreänkeltaiset musta

Ivar on melko pelottava ilmestys hieman heikommalle, helposti alistuvalle susiparalle; vahvan tummaturkkisen suden ruumis on suuri ja kookas, ja vaikuttaa puolipitkine turkkeineen raskaammalta mitä "normaali" susi olisi. Suurehko koko on kuitenkin paljolti liikkumisen tulosta.
Uroksen silmät ovat ilmeettömät ja väritykseltään vihreänkeltaiset - mutta vain iiristen reunukset ovat saaneet vihertävää sävyä. Ne tunteet, jotka Ivarin silmistä heijastuvat, ovat hyvin usein täysin esiteltyä. Hän ei yleensä peittele tyytyväisyyttään, ja sen huomaakin melko helposti sekä hänen elekielestään että silmistään, kun ne vaikuttavat kirkastuvan.

Turkki on hieman karheaa, väritykseltään tummanharmaata ilman mitään tiettyä kuviointia. Ivarin rakenne on muuten tyypillinen sudelle, lukuunottamatta sitä aiemmin mainittua faktaa, että hän on hieman raskasrakenteisempi.
Hänen kehoaan peittelee vanhoja arpia nuoruusajoilta, jolloin hän oli vielä hyvin kokematon tappelemisessa. Hän sai usein sutia, ja niin erityisesti niskassa ja kaulassa on vanhoja, arpeutuneita puremajälkiä. Hänen häntää on puraistu niin, että puolet siitä halvaantui täysin.

Luonne

Ivar on jekkuileva, ylimielinen ja itseään rakastava patogologinen valehtelija.

Vaikka ensimmäiset sanat antavatkin huonon vaikutelman tästä kuolaavasta villistä piskistä, ei hän ole läpeensä paha. Toivottavasti.
Uros rakastaa metsää, muttei oikein osaa arvostaa elämää. Siinä piileekin ongelma, eikä hän näe pahana muiden tappamista. Joku anelee kuoleman kielissä armoa Ivarin tassujen alla? No, hän luultavasti tarkoittaa, että "Oi, tapa minut!", niinpä Ivar tappaa hänet. Joskus hän tarkoittaa ihan hyvääkin, muttei moraalisesti osaa tehdä sitä oikealla tavalla.
Muiden silmissä hän on iso paha susi, joka yrittää varastaa muiden naaraat.

Mutta kuten aiemmin on mainittu, uros todellakin rakastaa hiljaista metsää, kevyttä tuulenvirettä turhillaan lämpiminä iltoina ja auringonlaskuja. Hän ihailee omalla tavallaan myös eläviä olentoja, muttei muodosta tunnesidettä niihin.
Hän ei ole kuitenkaan silmitön tappaja, ja jos hänellä olisi lauma, olisi hän luultavasti melko hellä ja ystävällinen perheenjäsenilleen, eikä päästäisi ulkopuolisia helpolla mukaan leikkiin. Asiat jatkuisivat rauhallisena niin kauan, kunnes joku olisi häntä vastaan; Ivarin sisäinen diktaattori nosee esiin, ja hän voi joko räyhätä räjähdysmäisesti tai valehdella asioista sutjakkaasti, hieman tilanteesta riippuen.

Ominaisuudet

Vahvuus: Valehtelu; Ivar on viekas kuin kettu, eivätkä muiden valheet jää häneltä huomaamatta.
Heikkous: Ylimielisyys; susi asettaa itsensä automaattisesti ylitse muiden.

Tavoite: Oma, suuri ja erittäin vaikutusvaltaisen lauman perustaminen lienee Ivarin yksiä suurimpia haaveita. Hän ei myöskään pelkää vuodattaa verta sen eteen - ei muiden eikä omaansa.

Muuta mainittavaa: -

Perhesuhteet

Vanhemmat:
Sisarukset:

Kumppani:
Pennut:

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com