Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Shion

Pelaaja: Meikäläinen | Luotu: 17.04.2018

Kokemuspisteet: 29
Ikä: aikuinen

Hyvinvointi: 7

Ulkonäkö

Säkä Turkki Väritys Silmät Kirsu
82cm puolipitkä valkoinen suklaanruskeat musta

Shion omaa valkoisen, pehmeän ja melko takuttoman turkin, jossa vaihtelee vaalean hopeanarmaan ja valkoisen sävyt aaltoilevasti.
Uroksen ruumiinrakenne on aavistuksen normaalia hontelompi, sillä jalat ovat pitkat ja runko hoikka ja kevyt. Reidet ovat vahvat ja voimakas lihaksisto on selvästi nähtävissä.
Shionin silmät ovat suklaanruskeat; kuitenkin reunoilta tummuva väri muuttuu lähes mustaksi, ja väri on epätasainen. Silmät ovat suuret, ja niiden katse on yleensä itsevarma ja rento, vaikkei todellisuus sitä olisikaan.
Hänen silmistään ei näe juuri muuta kuin silloin tällöin pilkahduksen oikeasta luonteesta: epävarmuudesta ja kokemattomuudesta, joita ei uroksen liikkeistä tai olemuksesta huomaa.
Uroksen häntä on pitkä ja tuuhea, ja hännän pää on aavistuksen tummemman hopeanharmaa kuin muualla turkissa.

Tummana loistavia arpia löytyy häneltä 2 kappaletta: toinen on vasemmassa lavassa, suuri, neljän viillon muodostama jälki. Toinen on hänen oikeassa etujalassaan alhaalla: yhtä suuri, jälleen neljän viillon muodostama jälki, joka vinossa kulmassa kiertää hänen etujalkansa lähes kokonaan.

Luonne

Oikeudenmukaisuus, itsevarmuus sekä rohkeus ovat ne piirteet, jotka Shionissa tunnetaan.

Tavatessaan Shionin huomaa heti tämän parhaat luonteenpiirteet, jotka loistavat päältä: luotettavuus, hyväntuulisuus, itsevarmuus sekä rohkeus. Näitä piirteitä hän toteuttaakin keskimäärin 85% hereilläoloajastaan, mutta se loppu 15% on sitten jotakin aivan muuta, mitä ei ihan joka tassuttelija huomaakaan: pienenpieni pelkuruus ja ajatustapa 'minut on pelastettava', eli ettei hän uhraisi itseään kenenkään muun tähden ja että oma elämä on tärkeämpää.
Shion ei ole sitä sankariainesta: hän ei todellakaan pelastaisi ketään, mikäli olisi mahdollisuus, että uros itse joutuisi vaaraan. Omatunto saattaa kolkuttaa päänsärkyyn asti, mutta hän ei eväänsä letkauta, vaikka näkisi korppikotkalauman nylkevän kumppaniaan elävältä, ellei kyseessä ole sitten erittäin tärkeä henkilö.
Uskollisuuttakaan häneltä ei voi pyytää: nyt hän vannoo pysyvänsä rinnallasi ikuisesti ja olevansa luotettavin ja uhrautuvin palvelija, yöllä nukkuessasi hän tappaa sinut saadakseen asemasi.

Kyllä urokselta moraalia löytyy, ja aika paljonkin: tappaminen on väärin, ja viholliselle täytyy aina antaa mahdollisuus. Mutta ehkäpä mahdollisuus löytyy Helvetistä, jonne se vihulainen sitten päätyykin. Ja joo, lauman johtajat on paras tappaa: sitten säästyy monia vihollishenkiä, kun Shion on Alfana.

Häntä on monta kertaa sanottu moraalittomaksi, tunteettomaksi ja julmaksi, mutta uroksen moraali vain on ihan omaa luokkaansa.

Tosiasiassa hänellä on moraalia sellaiset... 5 prosenttia.

Shion ei myöskään ole ihan tunteeton: sen 85% ajan päivästä hän voisi pelastaa maailman tappamalla itsensä... välteltyään sitä viimeiseen asti. Hän oikeasti välittää, eikä mielellään tapa tai vahingoita yhtäkään lajitoveria, vaikka niin usein tapahtuukin. Se 15% on sitten sitä tappamista.

Vaikka saisikin selville Shionin todellisen luonteen, on häneen helppoa ja turvallista luottaa, kunhan pitää varansa.

Uroksen lupaukset ovat usein puuta heinää: oman edun tavoittelemiseksi hän saattaa jotain tehdäkin, muttei epäröi, kun pitäisi laittomuuksiin sortua haluamansa saadakseen.

Shion ihastuu ja rakastuu helposti, ja saattaa jopa sitoutua narttuun ja hankkia perheen, mikäli se on Shionin etujen mukaista. Muussa tapauksessa hän vain katoaa teille tietymättömille eikä palaa.

Lyhyesti sanottuna hän on kaksinaamainen psykopaatti, jota suurinosa kansasta kunnioittaa ja ihailee oikeudenmukaisuuden vuoksi. Ironista.

Ominaisuudet

Vahvuus: Taistelu.
Heikkous: Empatia ja moraali.

Tavoite: Perustaa voittamaton lauma.

Muuta mainittavaa:

Perhesuhteet

Vanhemmat:
Sisarukset:

Kumppani:
Pennut:

©2019 Routamaa rpg - suntuubi.com